Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rekas.org/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4912
GENBRUGSPLASTIK | Rekas

WE RECYCLE.

REKAS gør det nemmere at indsamle genbrugsegnet affald, med et meget enkelt produktsortiment. Vi leverer affaldssække, stativer og snor til landets største virksomheder.

Men det betyder ikke at vi ikke leverer til mindre virksomheder og private. Det betyder blot at vi kan yde alle et bedre produkt til en stærkere pris.

For rådgivning ang. håndtering og indsamling af genbrugsegnet erhvervsaffald anbefaler vi Ragn Sells Danmark – www.ragnsells.dk

 

 

RECYCLE OR ELSE…

Det er kun en meget lille del af plasaffaldet i Danmark der bliver genbrugt. Og kaster man et blik over det store verdenskort ser det ikke godt ud. Langt det meste plastik går op i røg eller ligger i enorme affaldsbjerge hvor det er omkring 500 år om at blive nedbrudt. Jordens resurser er begrænsede og genbrug er en meget nødvendig resurse alle bør være bevidste om at bidrage til – privat og erhverv.

Udfordringen er at få genbrugsegnet affald sorteret fra på en billig, enkelt og effektiv måde, så det kan komme til genbrug. 

PRØV REKAS 240l. KNUDESÆK GRATIS.

 

INDUSTRIEN ANVENDER
REKAS TIL AFFALDSSORTERING:

PRIVATE BRUGER REKAS 240l. KNUDESÆK
TIL STORT SET ALT ANDET:

OPBEVARING AF TØJ! (PERFOREREDE HULLER)

HOBBYVÆRKSTEDET

VIL DU VIDE MERE?

KONTAKT REKAS PÅ TELEFON: 2239 3759

– ELLER MAIL REKAS@REKAS.DK

Kan vi hjælpe? RING: 22 39 37 59 Luk